duminică, 2 decembrie 2012

What comes first?Sex or love?



I can't help but wonder about that. Traim intr-o societate in care sexul a devenit la fel de normal ca si mersul la piata. Nu mai este un tabu de ceva vreme.Si totusi....cum poti sa fii intim cu cineva fara sa fii cu adevarat intim? Si care e limita dintre friends with benefits, just friends and lovers? Si chiar putem sa fim cu adevarat cu cineva doar friends with benefits? Intr-un final, unul din dintre cei doi va incepe sa dezvolte sentimente pentru celalalt si atunci ce se intampla? Cum iti dai seama daca esti intr-o relatie cu cineva sau daca ceea ce se intampla in jurul tau e pur si simplu o fantezie de-a ta in care exista o relatie,cand in realitate lucrurile stau total diferit iar persoana de langa tine are o cu totul alta parere. Inainte lucrurile erau simple: boy likes girl, girl likes boy,boy asks girl out, girl says yes, they have a great date, they hold hands, they kiss, they move forward.Unde a disparut romantismul? Unde s-au dus plimbarile de mana prin parc? Mersul la film si statul de vorba pana tarziu in noapte? De ce renuntam la ele asa usor? Oare ne e teama sa ne deschidem sufletul in fata cuiva sau lucrurile vin atat de usor incat nici macar nu trebuie sa ne mai straduim ?De ce sarim peste atatea etape care reprezinta fix esenta unei relatii?Maybe sex comes first...because is easier to get  than love. Iubirea se obtine mult mai dificil , trebuie sa muncesti pentru ea, sa te straduiesti,sa te expui. Si dupa cateva dezamagiri care din noi mai e dispus sa isi puna sentimentele pe o tava de argint? Ne ascundem in spatele sexului.Am citit undeva ca femeile intre 21-24 de ani prefera o partida buna de sex in fata iubirii. 
Si cu toate astea....sexul amestecat cu putina iubire e intotdeauna mai grozav decat unul sec ,de 20 de minute cu o persoana pe care tocmai ai intalnit-o. Sexul cu o persoana pe care o cunosti e mult mai indraznet decat cu un necunoscut/a. Cel putin in cazul femeilor. Sunt mult mai dornice sa experimenteze cu o persoana fata de care au sentimente. Iar sentimentele intesifica fiecare nerv al corpului nostru, , simtim fiecare atingere altfel. 
Privind din alta perspectiva , cea de friends with benefits....nu cred ca exista greseala mai mare. Nu sunt prieteni , nu sunt iubiti. Exista sentimente, dar nu suficente,incat sa conduca la o noapte senzationala.Ca sa nu mai mentionam cazul in care exista sentimente doar dintr-o singura parte. Si nimic bun nu poate sa iasa din asta. Cineva o sa aiba mereu de suferit. Cred ca cei care nu cunosc amestecul dintre love and sex nici nu simt diferenta dintre just sex si love making. Iar asta e trist.So .....maybe we should wait for a little while. 
   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About

She believed in dreams and she believed in making something about them.

Pages

Un produs Blogger.

Recent News

Translate

Followers

Search this blog

© Believing in Cinderella, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena