duminică, 29 septembrie 2013

Prietenia ...un cappuccino si o barfa?!

Friendship......do we really need to speak daily to keep it going?
Can we just go on from were we 've left it? I can't help but wonder how does it really work.
Ei bine, cel putin asa ar incepe Carrie.
But I am not Carrie, asadar...cum stau lucrurile intr-adevar cu prietenia?
Niciodata nu am considerat ca trebuie sa te vezi cu cineva zilnic pentru a pastra o legatura.
Nu cred ca prietenia adevarata se rezuma la o iesire pe lipscani si un cappuccino. Imi pare rau dar refuz sa admit asta.
Nu ar mai fi o prietenie ci ar fi o intalnire. Ar trebui sa stam a doua zi acasa pe langa telefon in asteptare: o sa ma sune, n-o sa ma sune..oare vrea sa ne mai vedem...sa port bluza mov sau bluza roz la urmatoarea intalnire?! Nu, nu si iar nu!
Cred ca o prietenie poate rezista si fara apeluri telefonice zilnice si conversatii neinsemnate. Cred ca ne putem suna dupa o luna si relua conversatia de unde a ramas, ca si cum nu au trecut decat 24 de ore.
 Cred ca asta e esenta unei prietenii adevarate, abilitatea de relua lucrurile de unde au ramas. Abilitatea de a ne simti in largul nostru cu oamenii pe care nu i-am mai vazut de o saptamana, sau o luna, sau poate mai mult.
 Atat timp cat apelurile telefonice nu ne sunt ignorate, cat cererile prietenilor nostri sunt luate in vedere, atat timp cat nici una din parti nu a fost vatamata ( ranita, jignita etc) prietenia e inca in picioare.Ca un contract. Poate ca prietenia e un contract, promitem sa avem grija unii de ceilalti la bine si la rau. Dar asta nu inseamna ca ne angajam la o legatura siameza.
 Cred ca ne putem suna dupa 5 luni ,in care nu am vorbit deloc, in toiul noptii pentru a povesti despre ziua proasta pe care am avut-o si atat timp cat ni se raspunde la telefon si primim intelegerea de care avem nevoie suntem inca prieteni.
 Prietenia e o legatura de suflet pana la urma, nu un cappuccino si o barfa.
Cel putin eu asta cred..

DAR...recunosc  si ca uneori gresim cand pur si simplu ne pierdem in amalgamul de evenimente zilnice, munca, familie etc si uitam sa dam un telefon. Suntem cu totii atat de ocupati incat uitam de lucrurile importante, dar asta nu insemna ca legatura s-a pierdut ci doar a fost intrerupta. Daca s-a pierdut ....nu a fost suficent de puternica....


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About

She believed in dreams and she believed in making something about them.

Pages

Un produs Blogger.

Recent News

Translate

Followers

Search this blog

© Believing in Cinderella, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena