luni, 24 decembrie 2012

A +B = domino

Se ia urmatoarea operatie matematica( +A)+(-B) in care atat A cat si B au aceleasi valori, asa ca daca A =5 iar B=5 ce se intampla cand B devine -B? Pai in cazul acesta (+A)+(-B)=5+(-5)=0.
Pai in cazul in care A este o persoana reala , o persoana cu sentimente + adica pozitive, a beliver, si il intalneste pe -B ,care e o persoana incarcata cu sentimente negative, a player sa zicem si se implica intr-o relatie evident ca relatia lor va fi doomed to fail. Si astfel A devine -A . 
 Ideea  e urmatoarea o fata ”buna”( intotdeauna am urat conceptul ”Fata cuminte/Baiat rau” -nu exista asa ceva .),adica o fata naiva intalneste un baiat care nu e atat de naiv,  care se joaca cu sentimentele ei ( si aici nu ma refer la persoanele nehotarate, care nu stiu ce vor de la o relatie, sau carora pur si simplu li s-a luat, ma refer la persoanele care stiu precis ce vor si care sunt constiente ca nu vor o relatie , care aleg sa minta...doar pentru ca pot sa o faca.Lucrurile ar fi mult mai simple daca ar spune de la bun inceput ce vor, fiecare ar stii la ce sa se astepte de la celalalt si nimeni nu ar  putea fi invinuit...simplu!) , dupa relatia asta fata isi pierde increderea , si intalneste alta persoana sincera, tot” +” cum a fost ea, dar crezand ca e un” -”, il trateaza ca atare si el devine la randul lui un” -” ,care intalneste o ”+ ”si o transforma in” -” si tot asa....
Ideea e ca ne influentam unii pe altii si ne transformam reciproc.Ne distrugem reciproc . Ne pierdem increderea. Si in ritmul asta nu o sa ajungem nicaieri...toti o sa sfarsim singuri.E ca un domino.O piesa cade si toate cad apoi.  Trist! Actiune si consecinta! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About

She believed in dreams and she believed in making something about them.

Pages

Un produs Blogger.

Recent News

Translate

Followers

Search this blog

© Believing in Cinderella, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena