marți, 25 decembrie 2012

Ce ne dorim de Craciun?

Ce ne dorim de Craciun?
Primul lucru care ne vine in minte:cadouri! MULTE! Desi nu mai suntem copii ,multi dintre noi asociem Craciunul cu cadourile.Dar pe langa cadouri care vin de la parinti,prieteni,rude ,ne dorim si alte lucruri. 
 Ne dorim fericire si toate lucrurile care o concep in functie de personalitatea noastra.Ne dorim soare in viata noastra, zile luminoase si pline de rasete alaturi de prieteni, dupa-amieze zgomotoase intr-un Bucuresti mereu aglomerat. Zile mai scurte de lucru si somn mai mult. Salarii mai mari si preturi mai mici.

Ne dorim zapada de Craciun.Ne dorim sa ne dam cu sania si sa facem oameni de zapada ca in copilarie. Ne dorim sa furam bomboane din brad si sa vedem multe pungute colarate,pline de surprize sub el. Ne dorim sa mergem la munte.


Ne dorim sa avem un an mai bun decat precedentul. Sa fim mai toleranti, mai sinceri.Ne dorim lucruri noi in viata noastra, diversitate.


Ne dorim sanatate si poate si iertare pentru toate relele comise de-a lungul anului.Iertare pentru micile sau marile minciuni spuse .


Ne dorim sinceritate . Sinceritate din partea noastra si din partea oamenilor din jurul nostru.Da, traim vremuri grele, dar daca noi am incerca sa oferim un pic mai mult, mai multa atentie,onestitate, daca am renunta la falsitate, poate impreuna am fi oameni mai buni.
Ce ne mai dorim de Craciun? Sa ne vedem cu cei dragi. Frati, surori, verisori, vecini, prieteni, cunostinte, fosti colegi .
Toti acei oameni care ne binedispun cu simpla lor prezenta.Oamenii carora le spunem cand ne intalnim:„Hai ca poate facem asta mai des .”Si ne dorim o persoana speciala in viata nostra, care sa ne aduca in fiecare un zambet larg si poate un pic prostesc pe buze.
Ce ne mai dorim de Craciun? Un moment de ragaz, doua, chiar trei… Sa ne gandim la adevarata insemnatate a Nasterii lui Hristos. Sa cantam un colind,sa ne strangem toti la masa, sa simtim caldura si linistea, sa ne fie bine cu noi insine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About

She believed in dreams and she believed in making something about them.

Pages

Un produs Blogger.

Recent News

Translate

Followers

Search this blog

© Believing in Cinderella, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena