miercuri, 23 ianuarie 2013

Samsung Island-Abandon all hope ye who enter here

Doua fetiscane plictisite stateau de vorba pe insula Samsung. Pardon! Doua dom'soare plictisite stateau de vorba pe insula Samsung, magnifica si parasita insula Samsung, unde doar oamenii suficent de...curajosi ( desi uneori curajul poate fi echivalent cu nebunia ) pun piciorul .Insula Samsung era  inconjurata de un Oxigen care intretine viata unor oameni mai mult sau mai putin  civilizati,oamenii care din respect pentru Oxigenul care le da motive sa traiasca isi pun cele mai de gala haine pe ei, toate culorile,toate tipurile de material, paiete, tinte, pietre ,uneori aduc un  pic a  bastinasi, dar trebuie sa recunoastem ca sunt oleaca mai  evoluati . Oxigenul le ofera sansa ritualului de imperechere, ritualului iesirii din casa, asa ca ii aduc omagii muzicale ale unor mari artisti precum Salam, Guta etc.
 Dar sa revenim la fetele noastre .De ce stateau fetele pe insula? 
Pai evident....pazeau o comoara: Comoara Samsung! 
Si stateau ele ,singure,triste, cu toate sperantele abandonate ,avand drept companie doar  bastinasii care le dadeau tarcoale , cu sulitele pregatite si unditele lor care tot sperau ca doar doar or agata si ele ceva.
A nu se intelege gresit, fetele noastre sunt capabile sa isi poarte singure de grija, DAR.....cum aceasta poveste este despre niste domnite la ananghie, au fost nevoite sa recunoasca ca si ele mai au nevoie de ajutor din cand in cand. Asa ca ....l-au primit. Si uite asa "Piratii din Caraibe" s-a impletit cu "Harap-Alb'' si in ajutorul lor au vaslit chiar Harap-Alb si Spânul ( in caz va intrebati cum Spânul si Harap-Alb au ajuns asa buni prieteni....ei bine...nici noi nu stim, probabil lipsa Ileanei Cosanzeana a facilitat aceasta prietenie, daca nu-i motiv, nu-i cearta, nu?! )
Si uite asa fetele noastre,s-au vazut salvate de Harap-Alb si de Spân de pe insula pierzaniei .Nu a fost nevoie de sabii,pistoale, tunuri sau operatiuni complicate de salvare si din nefericire pentru fete comoara a ramas pe insula. Dar la finalul zilei , uimite de evenimente ,fetele au fost capabile sa spuna doar:
"Cred ca suntem bogate sau ceva de genul " 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About

She believed in dreams and she believed in making something about them.

Pages

Un produs Blogger.

Recent News

Translate

Followers

Search this blog

© Believing in Cinderella, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena