sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Furturi si amprente

Cred ca oamenii care trec prin viata noastra lasa urme asupra noastra. Cred ca trupurile noastre sunt pline de amprente,unele mai bine imprimate decat altele. Cred ca daca te uiti cu atentie la un om, ii poti citi povestea vietii  pe piele. Suntem produsul oamenilor care au trecut prin viata noastra, oameni care au venit si au plecat, oameni care au ramas. Cu totii sunt acolo, imprimati in noi, maini, picioare, inima, ochi, buze, urechi.Am vazut, am auzit, am simtit, am invatat.
Dar in acelasi timp suntem cu totii talhari. Ne alegem tintele,le pandim,ne pregatim armele si le luam prin surprindere , punem la punct un adevarat jaf la drumul mare.Suntem salbatici. In fond e o jungla acolo.
Le furam o parte din vise, din idei, din personalitate, bucatele mici, luam putin cate putin de la fiecare om pe care il intalnim. Pentru ca majoritatea dintre noi suntem incompleti.Avem nevoie de alti oameni in viata noastra.Putem sa ne mintim singuri spunand ca doar imprumutam , dar adevarul e ca furam cat de mult putem. Desi nu punem nimanui o arma la cap, am putea la fel de bine sa o facem pentru ca sentimentul de goliciune din buzunarele noastre care ramane dupa un astfel de furt poate fi echivalent cu durerea simtita in momentul patrunderii unui glont prin noi.
The question is :do we do it on purpose or not? Are we aware of our actions and their consequences ?
Furam si lasam amprente in urma noastra. Sunt niste hoti nepriceputi majoritatea dintre noi. Luam ceva dar in acelasi timp ne lasam amprentele la locul faptei. Intr-un fel suntem chit asa. Jefuim ,dar lasam o compensatie, buna sau rea...folositoare sau nu ..



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About

She believed in dreams and she believed in making something about them.

Pages

Un produs Blogger.

Recent News

Translate

Followers

Search this blog

© Believing in Cinderella, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena