duminică, 29 septembrie 2013

Singuraticii.....o specie rara

Intimitate, singuratate.....cum se face ca nimeni nu pricepe ideea?
Prieteni, iubit, familie...nici unul nu pricepe ca uneori avem nevoie de momente de singurate. Oare suntem chiar atat de putini oameni care preferam placerea propriei companii din cand in cand?
Chiar e asa de greu de crezut ca vrem sa avem o ora sau o zi in care sa nu vedem pe nimeni?
Nu cred.

Ziua aia in care stam in pijamale, nu ne pieptanam, nu vorbim cu nimeni, citim o carte si bem o ciocolata calda, sau vegetam in pat cu o punga de covrigei in fata....ziua in care  nu trebuie sa ne pese de problemele altora ( probleme de care ne pasa, bineinteles, sunteti toti importanti pentru noi), ziua in care nu trebuie sa auzim ce au de spus ceilalti ( interesant, de cele mai multe ori, cu siguranta dar nu in ZIUA AIA), ziua aia in care pur si simplu.......we're just enjoying the silence.
Oamenii singuratici nu ii inteleg pe oamenii care simt nevoia sa fie constat in centrul atentiei, care vorbesc si vorbesc, si au nevoie permanenta de aprobare si de datul din cap de cele mai multe ori acompaniat de celebrul " Ahammm" , iar oamenii care nu suporta singuratatea si linistea nu ii inteleg pe cei care prefera sa fie singuri.

Intelegem asta, va ascultam, suntem alaturi de voi....dar din cand in cand....lasati-ne si noi, singuraticii, 120 de minute nenorocite in care sa fim noi cu noi. Suntem o specie rara, stim asta, si va iubim pe voi cei care iubiti sunetul propriei voci, we really do.... doar ca nu mereu.
Si da, ne cerem scuze pentru momentele in care va ignoram, dar hey avem si noi nevoie de timpul nostru.
Momentele de singuratate sunt pretioase pentru noi, la fel cum si prietenia si afectiunea voastra e, asa ca...mai mult ca sigur putem ajunge la un aranjament, nu? O zi de singuratate pentru 6 zile de vorbareala.
Pare un schimb cinstit, nu ? :D
Love you, all of you who can't keep their mouth shut . Hugs and kisses!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About

She believed in dreams and she believed in making something about them.

Pages

Un produs Blogger.

Recent News

Translate

Followers

Search this blog

© Believing in Cinderella, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena